“Lasse har ett genuint intresse för ledarskapsfrågor, och kombinerar teori och praktik på ett lysande sätt.”

Lasse har ett genuint intresse för ledarskapsfrågor, och kombinerar teori och praktik på ett lysande sätt. Genom sina metaforer gör han ledarskapet mycket levande och begripligt. Min erfarenhet är att många ledarskapscoacher är dåliga på att leverera praktiska verktyg, utan mer förmedlar känslor och stämningar. Där skapar Lasse istället enkla, levande  modeller, som är mycket lätta att tillämpa för våra ledare. Lasse har också svart bälte i att ge feedback, vilket jag också personligen lärt mig mycket av. Ledarskapskonsten blir helt enkelt roligare med Lasse.

Conny Bergström VD Volvofinans Bank AB

“Jag känner mig 100% trygg att rekommendera Lasse Evertsson till företag..”

Jag känner mig 100% trygg att rekommendera Lasse Evertsson till företag, koncerner och företagsledningar. Han har koll på helhet, sinne för detaljer och är kreativ. Han kombinerar seriositet och humor- de paradoxer som skapar balans – i sitt ledarskap.

Kjell Enhager Coach inom näringsliv, kultur & idrott

“Som kollega med 26 år som coach och föreläsare instämmer jag i kören, Lasse är unik, testa får ni se och känna.”

Christer Olsson Coach och föreläsare

“Vi på Picadeli har anlitat Lasse de senaste tre åren gällande ledarskapsutveckling..”

Vi på Picadeli har anlitat Lasse de senaste tre åren gällande ledarskapsutveckling. Eller som vi kallar det; Trainingcamp for leaders.

Denna utbildning är ingen quick-fix; det krävs mod, vilja och massor med engagemang hos deltagarna. Eftersom den löper under sex månader och innehåller en mängd ”hemuppgifter” mellan träffarna ger det deltagarna möjlighet att omsätta teori till praktik.

Förutom gemensamma trainingcamps innefattar utbildningen individuell coaching där deltagarna får mer specifik coaching utifrån egna utmaningar.

Frågar du mig är utbildningen grunden i framgångsrikt ledarskap. Lasses breda kompetens, syn på människor och förmåga att få fram varje individs fulla potential gör att jag kan rekommendera utbildningen till alla företag som vill få tydliga, trygga och framgångsrika ledare. En investering som lönar sig!

Sara Olovsson Head of HR Picadeli

“Lasse får mig att utmana mig på resans gång och göra det mesta och det bästa av den.”

På startlinjen på ett mästerskap är det den mentala biten som är viktigast för mig och där har Lasse hjälpt mig genom olika verktyg att hitta rätt fokus dvs. koncentrera mig på mig och ingen annan, min uppgift och vara här och nu. Det är vägen till målet som är resan och inte bara det slutgiltiga målet, lev och njut nu. Lasse får mig att utmana mig på resans gång och göra det mesta och det bästa av den. Jag går alltid med ett leende på läpparna från Lasses och mina möten då han ger mig så mycket positiv energi och sprider glädje omkring sig.

Charlotta Fougberg Svensk och nordisk rekordhållerska 3000m hinder (9:23,96)

“Lasse har en egenskap som är helt unik idag.”

Lasse har en egenskap som är helt unik idag. Han lyckas att, ibland under flera timmar, vara fullständigt närvarande och helt och hållet hängiven uppgiften att få Dig att hitta det Du behöver på insidan för att komma vidare i just Din utmaning. En stor förmåga att genom detta hitta fram till det förlösande även när Du inte själv är medveten om det. Jag har också uppskattat Lasses ödmjuka inställning till sin coachroll och de svagheter vi alla har som människor. Detta förhållningssätt avdramatiserar det stora egofokus man ofta tar på sig i livets olika utmaningar och skapar förmåga att söka större, mer hållbara svar.

Sabine Söndergaard

“Jag har hatt gleden av å kjenne o jobbe sammen med Lasse i ulike rammer..”

Jag har hatt gleden av å kjenne o jobbe sammen med Lasse i ulike rammer, og blir imponert av hans kunnskapsbase og grundighet. Lasse er en mann som kan sitt fag, og holder det han lover.
Jag anbefaler Lasse som utvilker og gjennomförer av kurs i ulike nivåer i en bedrift, og som samtalepartner på de strategiske  nivåene i en organisasjon.

Björnar Tretterud President / Adm. Dir., First Hotels AS

“Under mina 2 år med Lasse så känner jag att jag vuxit inte bara i min professionella roll…”

Under mina 2 år med Lasse så känner jag att jag vuxit inte bara i min professionella roll som pappa och sambo. Alla delar hör samman och att växa som person och utmana sig själv och sitt sätt att tänka har man nytta av i alla situationer. Det är en resa att formulera i ord, tankar som växt sig till sanningar, för att sedan kunna utmana dem och se om de verkligen var sanningar eller föreställda hinder. Det har varit ovärderligt att ha Lasse som coach under denna resa som stöttat och pushat mig och framförallt sett till att jag tar ansvar för att ta mig framåt och inte fastna. Jag tycker att alla borde ha det stödet och ta denna resan under en period i sitt liv.

David Hagström Global digital media manager, Husqvarna Construction Products

“Lasse ser helheten. För mig är det viktigt att alla bitarna i livet är balanserade för att kunna prestera.”

Lasse ser helheten. För mig är det viktigt att alla bitarna i livet är balanserade för att kunna prestera. Därav är planerande, genomförande och uppföljning de viktigaste delarna. Lasse ser till att sakerna blir gjorda vilket har utvecklat både mig som golfspelare, och människa. Han har fått mig att ta ansvar, hitta egen drivkraft och motivation för att lyckas. Att arbeta med Lasse är inspirerande och innebär att ständigt försöka förbättra och utveckla.

 

Johan Edfors Golfproffs på Europatouren

“Lasse har förmåga att konkretisera och förenkla svåra frågeställningar och såväl utmana individer och grupper på ett behagligt sätt, som att ge desamma enkla praktiska verktyg att utveckla sig själva i sitt ledarskap, yrkesutövande eller idrott.”

Lasse har förmåga att konkretisera och förenkla svåra frågeställningar och såväl utmana individer och grupper på ett behagligt sätt, som att ge desamma enkla praktiska verktyg att utveckla sig själva i sitt ledarskap, yrkesutövande eller idrott. Han är genuint intresserad av individen och med stort hjärta och humor skapar trygghet i samtal och rådgivning. Han fungerar lika bra som coach till ungdomar som till personer i ledande ställning. Jag kan varmt rekommendera Lasse som coach!

Peter Haveneth VD Bring Frigo AB