Ledarbollen

Att leda dig själv dit du vill

Hur kan du leda dig själv på bästa sätt och därigenom ge dig själv störst chans till bra resultat och samtidigt ha grymt skoj?

Golfbanan är den perfekta platsen att verkligen träna sitt ledarskap. Allt som sker under en golfrunda sker också i livet. Allt från att hantera med och motgång till förmågan att hantera det oväntade.

På golfbanan möter du dig och alla dina styrkor, utmaningar och rädslor. Denna veckan är för dig som verkligen vill träna på att hantera dig själv och våga möta alla delar i dig.

Det är lätt att teoretisera om ledarskap. Vi har skapat en utbildning som innehåller både teori och massa träning. Det är i träningen förändring sker och det är där du får möjlighet att integrera teori till praktik. Exempel på innehåll under veckan. Målsättningar, rutiner, fokus och tillståndskontroll.  

Vi kommer använda golfbanan som ett stort ledarskaps gym. För att deltaga på denna vecka krävs hcp 12 eller lägre.

Utbildningen hålls av Kjell Enhager och Lasse Evertsson. Två personer med en enorm erfarenhet av golf, coaching och ledarskap. Läs mer nedan.

Datum

V 31 2/8 – 6/8, 2021

Pris

14. 995 Kr, 1500 kronor enkelrumstillägg. Inträde i till SPA-avdelningen: 300 kronor för hela veckan. 

Plats – Öijared resort

På en magisk plats nordöst Göteborg ligger Öijared med 3 stycken 18-hålsbanor och en fantastisk elbelyst 9-håls korthålsbana, där du även kan spela Footgolf och Frisbeegolf. Anläggning har ett hotell med 34 rum, restaurang, mindre gym och Öijared Bad och Bastu. Dessutom en av Sveriges modernaste golfstudios med alla tekniska hjälpmedel!

Kjell Enhager är en av Sveriges mest framgångsrika coacher både inom näringslivet och idrottsvärlden. Kjell startade sin karriär som golftränare. Han var med och byggde upp svenska golflandslagen stora framgångar under 1990 talet. Han är Sommarpratare och flerfaldig besökare i Framgångspodden. Listan över hans meriter får inte plats här. Läs mer på enhager.com

Lasse Evertsson är både golftränare och mental coach, han har jobbat över 20 år på herrarna ET och även coachat en mängd andra elitidrottare och människor inom näringslivet. Han håller även i ledarskapsutbildningar inom näringslivet.

Detta ingår

Ledarutbildning

5 nätter med frukost (del i dubbelrum)

5 lunch i restaurangen

5 middagar (exkl dryck)

Heldagsgreenfee

Spel på anläggningens alla 4 banor

Program

Söndag 1/8 Ankomst och incheckning på Öijared Resort

Middag 19.00

Fredag 6/8 Avslutning 12.00

Anmäl dig här,  Namn, hcp, golf-id, mobilnummer och mailadress.